Madlene cu cacao

Acest produs a fost realizat in cadrul proiectului “Scoala pentru copii si tineri cu diabet tip1” cu sprijinul Sanofi Romania, Medtronic Romania si Queisser Pharma Romania.

Madlene cu cacao

Ingrediente :

100g făină de migdale (plus una sau două linguri)

40g unt nesărat moale

80g  îndulcitor Sukrin

1 ou mediu

1 lingură smântână   

1/2 plic praf de copt

1 lingură cu vârf cacao

esenţă de vanilie

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul 175 Celsius . Într-un castron amestecați oul cu esenţa de vanilie și  îndulcitorul Sukrin. Adăugați untul moale, smântâna și amestecați până se combină. 

Încorporați făina de migdale în care s-a pus praful de copt   și amestecați. Împărțiți aluatul în două părți și jumătate se va amesteca cu cacao.Puneți aluatul într-o formă de briose captuşite cu hârtie pentru briose. Nu supraîncărcați! Puteţi crea diverse combinaţii.

Coaceți timp de 15 – 17 minute . Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de a scoate din forme.

Sursa: Sugar Free Londoner