Dispozitivul Guardian™ Connect – Medtronic

ÎN CAZUL DIABETULUI, CONTROLAREA NIVELULUI GLICEMIEI NU ESTE ÎNTOTDEAUNA CLARĂ

Dacă utilizați Injecțiile multiple zilnice (MDI) pentru controlarea diabetului, Guardian™ Connect vă poate ajuta să mențineți situația sub control.

Este un lucru bineștiut că dacă, uneori, controlarea diabetului poate fi o sarcină dificilă, există zile în care nu aveți niciun fel de probleme. În alte zile, însă, oricât de mult v-ați strădui, nimic nu pare să funcționeze. Aplicația Guardian Connect vă poate ajuta să treceți cu bine peste astfel de zile. Verificați-vă nivelul glicemiei oriunde, în orice moment și fără puncții suplimentare în degete. Cu o singură privire rapidă pe telefonul mobil, veți ști dacă vă situați sau nu în intervalul țintă, precum și dacă nivelul glicemiei este în creștere sau în scădere. Ce poate fi mai comod și mai ușor decât să vă verificați pur și simplu telefonul?

Guardian Connect este, în mod clar, modalitatea mai inteligentă de a menține nivelurile scăzute și crescute ale glicemiei sub control. Emițătorul Guardian Connect măsoară senzorul de glicemiei și transmite aceste informații direct către dispozitivul dvs. compatibil la fiecare 5 minute (adică de 288 de ori pe zi!). Pe lângă monitorizarea nivelului glicemiei senzorului, puteți nota rapid și ușor informații importante despre valorile glicemiei din deget, mese și gustări, dozele de insulină și mișcarea fizică, pentru a afla efectul acestora asupra nivelului glicemiei.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

O privire rapidă către ecran vă va oferi informații despre nivelul curent al glicemiei din senzor și veți putea afla dacă acesta este în creștere sau în scădere. Dar asta nu e tot! Alertele pot fi configurate cu ușurință și vă permit să vă desfășurați activitățile cotidiene știind că veți fi avertizat dacă nivelul glicemiei începe să scadă sau să crească.

Guardian Connect folosește tehnologia smart pentru a prezice dacă nivelul glicemiei este prea mare sau prea mic. Este singurul sistem de monitorizare continuă a glicemiei (CGM) care poate transmite alerte cu privire la nivelurile crescute și scăzute prezise cu 10 până la 60 de minute înainte, direct pe smartphone.

În plus, este foarte ușor să partajați nivelurile și valorile citite cu familia sau prietenii. Aceștia pot primi chiar un mesaj text atunci când se prezice că nivelul glicemiei scade sub prag. Guardian Connect vă poate ajuta să vă simțiți în siguranță și să reduceți timpul dedicat controlării diabetului, pe care îl puteți folosi apoi pentru a savura fiecare clipă.

PREDICȚIA ÎN MOD CLAR MAI INTELIGENTĂ VĂ POATE AJUTA SĂ VĂ CONCENTRAȚI ASUPRA VIEȚII DVS. ȘI NU ASUPRA NIVELURILOR GLICEMIEI

  • Primiți alerte predictive cu 10 până la 60 de minute înaintea nivelului ridicat și redus, pentru a putea lua măsuri înainte ca evenimentul să aibă loc.

  • Vă puteți verifica discret nivelul glicemiei, aruncând o privire pe Smartphone. Acestea sunt transmise automat către telefonul mobil la fiecare 5 minute.

  • Puteți vizualiza profilurile glicemice și puteți afla care este impactul activităților dvs. zilnice asupra nivelurilor glicemiei.

  • Vă monitorizați cu ușurință mișcarea fizică, consumul de carbohidrați și doza de insulină.

  • Familia și prietenii pot vedea de la distanță nivelurile glicemiei dvs. în timp real, pentru liniștea lor. În plus, îi puteți informa prin SMS în cazul unor evenimente hipoglicemice.

Pentru mai multe detalii apelați linia de Help Line +0372188010