Fursecuri cu nuci și cocos

Acest produs a fost realizat in cadrul proiectului “Scoala pentru copii si tineri cu diabet tip1” cu sprijinul Sanofi Romania si Medtronic Romania.

Fursecuri cu nuci și cocos

Ingrediente:

120g unt cu 80% grăsime

150g nucă măcinată

6 linguri fulgi de cocos

1 ou

3 linguri cu vârf îndulcitor (green sugar)

– cantități pentru cca 12 bucăți –

Preparare:

Mixăm untul aflat la temperatura camerei cu indulcitorul si oul.

Adăugăm treptat miezul de nucă, fulgii  de cocos si omogenizăm cu o spatulă, apoi cu mâna dacă este nevoie.

Vom obtine un aluat compact.

Formăm bilute din aluat si le asezăm in tavă, pe hartia de copt si apoi le aplatizăm. Putem orna cu ciocolată fără zahăr.

Coacem la cuptorul preincalzit la 170 C pentru cca 20 minute.  Atentie! se rumenesc repede si se pot arde, timpul putând diferi de la cuptor la cuptor.

Sursa: Internet